Nieuws

Ri4daagse bericht van 4 april 2020 - Expeditie Oost 2020 wordt verplaatst naar 2021

Wie had kunnen voorspellen dat een microscopisch klein virus de hele wereld op z'n kop zou kunnen zetten en heel veel (zelfs ons) tot stilstand zou brengen. We hebben nog een serieuze poging gedaan om Expeditie Oost 2020 te verzetten naar eind juli, maar er een heel aantal deelnemers die niet mee kunnen bewegen naar de nieuwe datum. Behalve dat geven ook de actuele berichtgevingen onvoldoende zekerheid over de versoepeling van de maatregelen.
Daarom hebben we de knoop, met spijt doorgehakt en alle schepen, fietsen, sloepjes, koks, workshops en belevenissen gecancelled.
Iedereen die tickets heeft geboekt is door ons benaderd en kan kiezen voor terugbetaling van het ticketgeld of voor een voucher (tegoedbon).

We verplaatsen Expeditie Oost naar het voorjaar van 2021.

We wensen jullie ondertussen een goede gezondheid, veerkracht en positiviteit toe.

Tot ziens!

Monic Deichmann, namens het Ri4daagse team

 


 
Daarom hebben we definitief besloten om de Expeditie Oost 2020 te cancellen. 

 

Ri4daagse bericht van 24 maart 2020 over Expeditie Oost 2020 & Corona 

Op maandagavond 23 maart werden nieuwe maatregelen i.v.m. Corona afgekondigd, zoals een verbod op evenementen tot 1 juni 2020. 
En daarmee is duidelijk dat Expeditie Oost van 21-24 mei niet kan plaatsvinden.

Wij laten dit nu even bezinken en onderzoeken onder andere de mogelijkheden m.b.t. het verplaatsen van Expeditie Oost en laten via deze website en de Ri4daagse nieuwsbrief zo snel mogelijk meer weten.
Bedankt voor jullie begrip.

Het Ri4daagse team

 

Ri4daagse bericht van 21 maart 2020 over Expeditie Oost 2020 & Corona 

Het is een verwarrende, ontregelende tijd en ondertussen knetteren de uiterwaarden van het leven en stromen de rivieren rustiger en helderder dan ooit door het landschap. 
Alles nodigt ons uit om op pad te gaan, de natuur in en we hopen dan ook dat we eind mei, vier dagen met de stroom mee kunnen reizen richting zee, met Expeditie Oost.
Toch is dat niet helemaal zeker i.v.m. Corona.
We krijgen vragen van deelnemers van- en geinteresseerden in Expeditie Oost over de doorgang ervan in verband met het Corona virus.Vandaar dit bericht.


Op dit moment gaan we ervan uit dat Expeditie Oost doorgaat bij voldoende deelnemers en zijn we volop bezig met de voorbereidingen. 
Half april verwachten we een beter beeld te hebben van de ontwikkelingen en hakken we de knoop door over het al dan niet doorgaan van de tocht.
Het kan zijn dat de expeditie doorgaat in een aangepaste vorm. Hiervan houden we jullie te zijner tijd op de hoogte.
Daarbij zijn we overigens ook afhankelijk van besluiten van de overheid en de mensen en organisaties waarmee we samenwerken. 

Mocht de expeditie niet doorgaan dan krijgen de mensen die een ticket geboekt hebben de keuze of zij hun ticket willen doorschuiven naar de nieuwe datum van Expeditie Oost
of dat zij liever de door hen betaalde ticketkosten terug gestort krijgen op hun rekening.
Wij hopen natuurlijk van harte dat Expeditie Oost doorgaat en dat het niet zover komt!

Geniet ondertussen van de lente, zorg goed voor jezelf en anderen en blijf gezond!

Hartelijke groet van Monic Deichmann / Ri4daagse team.

 

Walk of hope

 

Gelderlander 27 juni 2018 / 'Stoere expeditie voor mensen met pit’

krantenbericht

 

Gelderlander 25 augustus 2018 / Wildernisgevoel vind je om de hoek

nieuwsbericht2